Upoznajte nas

Sandra Tiljak Matej

Yoga teacher

Beauty & massage therapist

Nakon srednjoškolskog kozmetičkog obrazovanja, od 2004. do danas nastavlja školovanje na brojnim edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu, a neke od njih su:

Početna i napredna obuka Thai massage terapije,

Tečaj aromaterapije,

Djelovanje eteričnih ulja na organizam,te izrada organske kozmetike,

TT 200 Divya škola za yoga učitelja,

Dharma yoga workshop,

Kriya & meditation workshop,

Vastu & art terapija, i dr.

Vrata Hare otvara 2015.godine. U svom radu njeguje holistički pristup klijentu, i danas, nakon 15 godina rada na području wellnessa, Sandra je i dalje potpuni zaljubljenik u svoju struku.

Otilija Naranđa

Shiatsu & thai therapist and educator

Otilija je shitasu praktičarka i thai terapeutkinja koja više od 10 godina živi, voli i radi ovaj posao.

„Zadnjih 20 godina, u avanturi sam istraživanja i traženja, osobito na polju energetskog i fizičkog rada na tijelu. Prošla sam kroz Reiki, razne radionice prirodne prehrane, a makrobiotika je postala i ostala sastavni dio moje svakodnevice. Nakon susreta sa Shiatsu i školovanjem u međunarodnoj shiatsu školi u Makronovi, pronašla sam svoj izričaj i to se pretvorilo u posao koji živim i radim s ljubavlju. Prije nekoliko godina, težeći daljnjim edukacijama, završila sam edukaciju i za Thai masažu. U fokusu mi je sve što kroz dodir i ljubav zaokružuje i upotpunjava moje traženje cjelovitosti.“

Osim svog rada u Hari, Otilija ima vlastiti shiatsu studio u Čakovcu, a edukator je i u školi za shiatsu praktičare u Zagrebu.

Luka Kmezić

Medical massage therapist

Iza Luke stoji 7 godina rada i učenja na području kineziologije, fizioterapije, anatomije, thai terapije i drugih masažnih tehnika.

Kao netko tko je trećinu života proveo aktivno baveći se sportom, u potpunosti razumije potrebe profesionalnih, kao i rekreativnih sportaša, a svoj pristup prilagođava svakom ponaosob.

Osim sporta i masaža, Luka radi i kao asistent djetetu s posebnim potrebama. Često naglašava važnost fizičkog pokreta kao temelj zdravlja, a iako je energičan i vedar, već ćete pri prvom susretu primjetiti njegovu samozatajnost.