Znate li doista kakve proizvode za njegu kože koristite?


Znate li da svaka koža ima i tip i stanje, pa tako npr. masna koža na površini ujedno može biti i dehidrirana u dubljim slojevima?

Znate li sastav svoje omiljene kreme i dali baš svi sastojci povoljno djeluju na kožu, zadovoljavajući potrebe tipa i stanja...

Sve što jedemo, unos tekućine, naše emotivno stanje, promjena godišnjih doba... sve će u obliku raznih promjena biti vidljivo na koži. Proizvodi koje koristimo bi trebali biti prilagođeni tipu i stanju kože, što znaći da bi ih povremeno trebalo mijenjati. Bilo bi dobro da su prirodni, da ne sadrže alkohol, umjetne boje i mirise, jer tek takav proizvod koža može u potpunosti iskoristiti.

U Hari tretmanima lica dajemo posebnu važnost. Analizom kože, prije samog tretmana, utvrđujemo tip i trenutno stanje na površini i u dubljim slojevima, nakon čega izrađujemo vlastitu 100% prirodnu kozmetiku, koristeći isključivo hladno prešana biljna ulja, certificirane hidrolate i najfinija eterična ulja. Proizvode radimo na dnevnoj bazi, za svaki tretman posebno, te na taj naćin održavamo njihovu maksimalnu svježinu.